2016. aasta täis pidustusi ja juubeleid

2016. aasta kulgeb Leunas pidustuste ja juubelite tähe all. ADDINOL Lube Oil OÜ Saksa emaettevõte peab sel aastal oma 80. juubelisünnipäeva ja vaatab tagasi eduloole, mille märksõnadeks on traditsioon ja innovatsioon. Üle 600 kvaliteetmäärdeainega, mis on arendatud ja toodetud Kesk-Saksamaal Leunas, on ettevõte esindatud enam kui 90 riigis üle terve maailma ning pakub optimaalseid lahendusi pea kõikidele määrimistehnilistele probleemidele.

ADDINOL Lube Oil GmbH tähistab oma 80. juubelit väärikalt koos kõikide oma töötajatega ning loomulikult kodumaiste ja välismaiste edasimüüjatega. Plaanitud investeeringud, millest osadega on juba Leunas algust tehtud, annavad põhjust tähistamiseks ka tulevikus. Ettevõtte edasise arengu kindlustamiseks on kavas täiustada tehase sisseseadet ja laiendada büroo pinda.

Ka Leuna keemiatööstuspark, kus lisaks ADDINOLile tegutseb veel umbes 100 keemiatööstusettevõtet, tähistab sel aastal oma 100. juubelit ja pargi taristu operaatori InfraLeuna GmbH 20. sünnipäeva. Tänavuse aasta juubeliprogramm juhatati sisse avaaktusega „100 aastat Leuna keemiatööstusparki“, mis toimus 3. märtsil 2016. Peale 500 piirkondliku majandustegelase ja poliitiku võttis peost osa ka Saksamaa liidukantsler Angela Merkel.