Külasta ADDINOLi Hannoveri messil

banner
Esimest korda tutvustab ADDINOL oma kõrgekvaliteedilisi määrdeaineid maailma suurimal tööstus- ja tehnoloogiamessil Hannover Messe 2016, mis toimub 25.–29. aprillil Saksamaal, Hannoveris. Tänavusel messil osaleb üle 5000 väljapanija väga erinevatest tööstusvaldkondadest üle kogu maailma.

Mess on valdkondade põhjal jaotatud viieks erialamessiks. Energiamajandust, energiatehnikat ja taastuvaid energiaid ühendava ENERGY erialamessi raames on ADDINOL esindatud detsentraliseeritud energiavarustuse ühisboksis ning tutvustab määrdeaineid, mis aitavad säästa ressursse ja vähendada tegevuskulusid.

Koostootmisjaamade ja tuuleparkide käitajad kuulevad ADDINOLi boksis, kuidas kasutada ära kogu õli potentsiaal ja tagada seadmete maksimaalse töökindluse säilimine. ADDINOLi rakendustehnikud annavad ülevaate õlianalüüside teenusest. Nad näitavad, kui lihtsalt saab õli ja mootori seisundil silma peal hoida ja optimeerida sel moel õlivahetusvälpasid.

Külasta ADDINOLi boksi (nr J50 27. hallis) Hannoveri messil 25.–29. aprillil 2016.