ADDINOL jätkab motokrossi Eesti meistrivõistluste nimisponsorina

Motokrossi Eesti meistrivõistluste sarja nimisponsorina jätkab ka sel hooajal ADDINOL Lube Oil OÜ. Ametlik koostööleping Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooniga sõlmiti pühapäeval 28. veebruaril Saku suurhallis toimuval motomessil Tallinn Motor Show. Lisaks rikastab Addinol ka supermoto sarja auhinnalauda.
Motomess 2016_3
“Motokrossi eelmine hooaeg läks suurepäraselt ja jäime EMF koostööga väga rahule. Kõik neli etappi olid täis tasavägist võitlust ja tõid kokku Eesti motokrossi tipud. Kogesime, et oleme ka motokrossimaailmas tõsiselt võetavad määrdeainepartnerid. Meie jaoks pole see mitte ainult toetus vaid hoopis tähtsam on olla abiks oma toodete, määrdeainealaste teadmistega ja kogemustega. See andis tugeva tõuke jätkata koostööd oma ala professionaalidega ka sel hooajal,” rääkis ADDINOL Lube Oil OÜ Eesti turu juht Meelis Varimaa.
Motomess 2016_2
Varimaa loodab, et Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste sari toob kokku ka sel aastal nii Eesti tippsõitjad kui ka on hüppelauaks uutele lootusandvatele harrastajatele. “Kui saame aidata kaasa väljundi loomisele Eesti noortele sportlastele välismaale jõudmiseks, siis oleme oma eesmärgi täitnud,” kinnitab Meelis Varimaa.
Motomess 2016_1
“Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioonil on väga hea meel, et meie koostöö motokrossi Eesti meistrivõistluste sarja peatoetaja Addinoliga jätkub ning veelgi suuremas mahus kui eelmisel aastal. Lisaks motokrossile toetab Addinol käesolevast hooajast ka supermoto Eesti meistrivõistluste sarja ning meie ühine eesmärk on korraldada veelgi atraktiivsemad ja paremal tasemel võistlused,” tutvustas EMF-i peasekretär Helen Urbanik koostöö eesmärke. “Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste sarjas on stardis nii Eesti kui lähiriikide kiireimad sõitjad, kes igal etapil heitlevad lisaks tiitlile ka 4000-eurose auhinnafondi nimel. Käesoleval aastal on uuendusena kavas üks ühine etapp Läti meistrivõistlustega – kui lätlastele läheb 3. septembril Lange motokeskuses toimuv võistlus nende meistrivõistuste arvestusse, siis meie sõitjate jaoks on aga 11. septembril Dobeles toimuv võidusõit Eesti meistrivõistluste etapiks. Eestis toimuval neljal etapil pakume lisaks põnevatele võidusõitudele ka huvitavat tegevust kogu perele, pealtvaatajatele on igal etapil loosis atraktiivsed auhinnad.”
Motomess 2016_4
Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste 2016 etapid on järgnevad:
4.-5. juuni Karksi-Nuia
9.-10. juuli Pärnu
13.-14. august Tihemetsa
21. august Jõgeva (quadid ja külgvankrid)
3.-4. september Lange
11. september Dobele

Tänapäeva tehnikaspordis mängivad kvaliteetsed määrdeained äärmiselt olulist rolli ja nii motokrossi Eesti meistrivõistluste sarja kui ka oma võistlustiimi ADDINOL HONDA RACING kaudu tahabki ettevõte tutvustada ka laiemalt Eestis ADDINOLi spetsiaalset ja kõrge kvaliteediga Pole Position mootorrataste määrdeõlidesarja, mis vastab Jaapani, Euroopa ja Ameerika mootorrataste kõrgeimatele jõudlustasemetele.