Egon Kauri Ford Fiesta protost oli vaid kiireim uue generatsiooni WRC auto

12. ja 13. oktoobril peetud Eesti autoralli meistrivõistluste viimase etapi Saaremaal võitsid Georg Gross ja Raigo Mõlder, kes sõitsid uue generatsiooni ralliauto Ford Fiesta RS WRC-ga. Teise kohaga lõpetasid ralli Ford Fiesta protoga sõitnud Egon Kaur – Silver Simm, kes napsasid ka ühe kiiruskatse võidu. 11 kavas olnud kiiruskatse kokkuvõttes jäid Kaur – Simm võitjatest minuti ja 24,3 sekundi kaugusele.

Egon Kauri sõnul on 2. koht uue generatsiooni WRC auto järel vägev tulemus.

“Meil oli sel hooajal erinevatel põhjustel palju katkestamisi, aga selline ilus tulemus hooaja lõppu teeb meele rõõmsaks. Eriti hea oli veel see, et saime Georgilt ühe katsevõidu ka ära napsata ja portole uue WRC ees katsevõit, see oli magus,” sõnas Egon Kaur.

 

Kauri sõnul toimis kõik tehnikaga seonduv kui õlitatult ja see andis võimaluse puhtalt ainult oma sõidule keskenduda. Ford Fiesta proto mootorit määrib ADDINOLi mootoriõli Super Racing 10W-60.

Fotod: Erik Lepikson ja Saarte Hääl.