Piksepini karika uus hooaeg sai avapaugu

Möödunud nädalavahetusel sai avapaugu harrastajatele mõeldud kestussõidu sari mootorratastele, quadidele ja ATV-dele – Piksepini karika värske 2018/2019 hooaeg. 1. etapil, mis sõideti Kündjas Võrumaal oli kokku rajal 79 soolo tsiklit.

“Mitte just kõige toredamale ilmale vaatamata oli osalejaid üllatavalt palju ja veel päev varem “tolmanud” rajast oli saanud paras porimülgas, “ rääkis korraldaja ja võistluste juht Urmas Peegel, kelle sõnul rada ja tingimused enamusele siiski meeldisid ja nauditi peale sõitu veel ka pererahva poolt pakutavat kuuma sauna 🙂

Piksepini karika järgmine start juba vähem kui kahe nädala pärast – 10.novembril, Võrumaal, Hinsa autokrossi raja territooriumil – üks aastaid tagasi kasutatud rada mis selleks stardiks saab 90%-ulatuses täiesti uue jälje.

 

Addinol Eesti aitab  ka tänavu katta sarja auhinnalauda. Edu kõigile!