ADDINOL on jätkuvalt kasvutrendis

ADDINOL Lube Oil OÜ lõpetas oma 26. tegevusaasta edukalt. Tänavu 30. septembril lõppenud majandusaastal kasvas käive 10%, fookustoodete käive kasvas 11% ja tavatoodete oma 9,5%.

„See on selge märk sellest, et ADDINOLi pikaajaline strateegia peab paika,“ kinnitas ADDINOL Lube Oil OÜ tegevjuht Tiina Suija, kelle sõnul peitub 26-aastase eduka tegutsemise võti parima hinna ja kvaliteedi suhtega toodetes ning klientide nõustamises nende määrdemajanduse efektiivsemaks muutmisel ja sellest tulenevalt klientide kulude kokkuhoidmises.

„Meie sisuline teadmistel põhinev koostöö klientidega eristab meid üha enam konkurentidest. Lisaks mängib suurt rolli 100% kuulumine ADDINOL Lube Oil GmbH kontserni, kes tagab meile kvaliteetsed tooted, kiired tarned ja on igati toeks klientide tehniliste küsimuste lahendamisel,“ tõi tegevjuht välja ettevõtte tugevused turul.

ADDINOLi emafirma Saksamaal on viimased 20 aastat tegutsenud intensiivselt selle nimel, et töötada välja uued innovaatilised määrdeained, mis võimaldaksid kliendil läbi reaalsete tulemuste tunda ja näha meie toodete poolt loodavat lisandväärtust kliendi majandustegevusele, olgu see siis kütuse kokkuhoiu, pikenenud õlivahetusvälpade, tagavaraosade kokkuhoiu, avariiolukordade vältimise või masinate tööea pikenemise näol. Siia lisanduvad veel pikaaegsete töökogemustega ja kõrgelt kvalifitseeritud meeskonnad ning kiire ja korrektne logistika.

 

Fookustoodete müük kasvab järjepidevalt

Fookustoodete ehk klientidele lisandväärtust pakkuvate toodete käive on viimase viie aasta jooksul ADDINOL Lube Oil OÜ poolt hallatavates riikides kasvanud üle kahe korra. Viimasel majandusaastal kasvas selle tooterühma müük 11%.

 

Tiina Suija sõnul on ettevõtte pikaajaline eesmärk jõuda fookustoodetega 50%-ni kogukäibest.

„See on julge väljakutse, kuid teades täna millised suurepärased uued tooted on lisandunud meie tooteportfelli, on pikaajaliste eesmärkide realiseerimine väga tõenäoline,“ on Suija tuleviku suhtes positiivne.

 

Creditinfo tunnistas ADDINOLi eduka Eesti ettevõtte tiitli vääriliseks

Lisaks on hea meel tõdeda, et rahvusvaheline krediidihindamise ettevõte Creditinfo andis käesoleval aastal ADDINOL Lube Oil OÜ-le välja eksklusiivse tunnistuse „Edukas Eesti Ettevõte 2014–2018“, mis tähendab, et ADDINOL Lube Oil OÜ on saavutanud viis majandusaastat järjest kõrge A-klassi krediidireitingu. Hea hinne näitab kvaliteeti. Kõigest 3,4% Eesti ettevõtetest omab stabiilselt kõrget reitingut. Krediidireiting on arvutatud 2013.–2017. aasta majandusandmete põhjal.