ADDINOL OilFinder – 10 aastat ja miljon külastust aastas

Igal suuremal õlitootjal ja – müüjal on internetis oma OilFinder ehk õlileidja. Need kõik erinevad küll kujunduselt ja kasutatavuse poolest, kuid eesmärk on neil kõigil üks – aidata lõpptarbijal kiirelt ja usaldusväärselt oma sõidukile või seadmele sobiv õli leida.
OilFinder

2007. aastal loodud ADDINOL OilFinder on kasutajasõbralik ja põhjalik tööriist, mis aitab kiiresti ja mugavalt leida kõik Addinoli määrdeained alates mootori- ja transmissiooniõlidest ning töövedelikest kuni spetsiaalsete kaitse- ja hooldusvahenditeni. 10-aastase ajalooga ADDINOLi OilFinderit külastati 2016. aastal kokku ligi miljon korda.

Addinoli OilFinder pakub õige määrdeaine otsimisel mitmeid eeliseid.

Esiteks on sobivat mootorsõiduki määrdeainet võimalik otsida nii sõidukitüübi (sõiduauto, kaubik, veoauto, buss), tootja ja mudeliseeria alusel. Programm sisaldab 2355 erinevat sõidukimudelit, 28 249 sõidukitüüpi ja 61 tootjat.

Tööstusmäärdeainete puhul on heaks abimeheks põhjalik tööstusharude (metallitöötlus, toiduainetööstus jne), tootegruppide (pastad, määrded, ketiõlid, aerosoolid jne) kui ka kasutusala (vormiõlid, turbiiniõlid jne) valik.

Üha enam kasutatakse aga OilFinderis ADDINOLi toodete otsingut tootegruppide kaupa (mootoriõlid, transmissiooniõlid, töövedelikud jne) või siis SAE, litsentsi või kvaliteediklassi järgi. Statistika näitab, et sõiduatode puhul kasutavad külastajad ADDINOLi tooteotsingut kaks korda enam võrreldes otsinguga sõidukitüübi järgi.

OilFinder sisaldab kõiki ADDINOLi standardtooteid (nii sõiduatodele kui tööstusele), mida on kokku 430.

Lisavõimalusena pakub OilFinder ka võimalust otsida sobiv õli sõiduauto võtmenumbri alusel. Viimane töötab küll vaid Saksa võtmenumbri olemasolul.

Otsingutulemusena kuvatakse sõidukile sobivad tooted nii mootorile, piduritele, käigukastile, roolivõimendile jne. Tootevaates on ära toodud andmed olemasolevate müügipakendite suuruse kohta (kanister, vaat), vaade etiketile, detailne tootekirjeldus ning loomulikult vastavad kvaliteediklassid ja litsentsid.

2007. aastal alustas Addinoli OilFinder neljakeelsena (saksa, inglise, prantsuse vene). Tänaseks töötab see 12 erinevas keeles – saksa, inglise, prantsuse, vene, eesti, ungari, tšehhi, serbia, taani, hiina, poola ja rumeenia keeles. Toodete ohutuskaardid on saadaval lausa 32 erinevas keeles.

OilFinderi info pärineb otse seadmete tootjate käest – see on ehitatud OEM (Original Equipment Manufacturer) andmebaasile. Seda uuendatakse vastavalt vajadusele, kas kaks või kord aastas, mis aitab hoida programmi info pidevalt aktuaalsena.

ADDINOLi määrdeainete sobivus vastava sõiduki või seadmega on kooskõlas OEMi spetsifikatsiooniga. Addinoli toodete spetsifikatsioone uuendatakse pidevalt ning uusi tooteid lisatakse vastavalt nende turule tulemisega.