Tanel Leok oli Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste avaetapil võitmatu

4-5. juunil peeti Karksi-Nuias Ainja krossirajal selle hooaja 1. etapp Addinol Eesti meistrivõistluste motokrossis. Avapäeval olid võistlustules soolotsiklitel sõitjad. Esimene etapp kuulus täielikult Tanel Leokile, kes võitis nii MX1 kui ka MX2 klassis. Teine päev oli külgvankrite ja quadide päralt.
0-2
Avaetapp_4
MX1 klassis oli ülekaalukalt parim Tanel Leok (KTM, KTM Racing Estonia), kes oli ülivõimas juba hommikuses kvalifikatsioonis. Mõlemas võistlussõidus ei jätnud Tanel teistele mingit võimalust ja ta võttis kindla etapivõidu. Avasõidu lõpetas Taneli järel teisena Gert Krestinov (Honda, Motoextreme) ja kolmandana Aigar Leok (Yamaha, Sõmerpalu MK). Teise sõidu stardis Aigar kukkus ja tal tuli sõitu alustada viimaselt kohalt. Taas tuli Taneli järel teisena finišisse Krestinov. Kohe Krestinovi seljataga oli kolmas Andero Lusbo (Yamaha, Kagu MK). Aigar Leok suutis lõpuks neljandaks tõusta ja sellest piisas, et tõusta Tanel Leoki ja Gert Krestinovi järel poodiumi kolmandale astmele.
0-6
0-7
Ka MX2 klassis oli mõlemas sõidus võidukas Tanel Leok. Teine ja kolmas koht kuulusid sõitudes samadele meestele.
Avaetapp_1
Noorte 85cc klassis oli parim Meico Vettik (KTM Racing Estonia). Teise koha sai Egert Pihlak (Motoextreme, KTM) ja kolmanda koha Jörgen-Matthias Talviku (Pärnu Motoclub, KTM).
Avaetapp_2
Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste teine päev Karksi-Nuias oli külgvankrite ja quadide päralt ning mõlemates kategooriates oli põnevaid võidusõite küllaga.
Avaetapp_3
Avaetapp_5
Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste järgmine etapp toimub 9.-10. juulil Pärnus.