Addinol Honda Racing sõitjad Eesti meistrivõistluste avaetapil esikümnes

Addinol Eesti meistrivõistlustel motokrossis Karksi-Nuias võistlesid ka alles tänavu loodud Addinol Honda Racing meeskonna sõitjad Aleksei Vinogradov ja Heido Havam.
0-3
Meeskonna esisõitja Aleksei Vinogradov alustas MX2 klassi kvalifikatsioonis 36 osaleja hulgas kümnendana. Avasõidus sai Vinogradov hea stardi ja ta sõitis pikalt 6ndal kohal, kuid kukkumise tõttu kaotas ta mõned kohad ja ületas lõpujoone 9ndal kohal. Teise sõidu algus ei olnud aga nii hea ja noormees oli avaringilt tulles alles 15s, kuid sõidu edenedes tegi ta head sõitu ning parandas oma kohta ja oli lõpuks 11. Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus Vinogradovile 9s koht.
0-4
MX1 klassis osalev Heido Havam oli enda kvalifikatsioonis 9. Avasõidus tuli Havamil stardikurvis kukkumine, mille tulemusena pidi ta prillidest loobuma. Liivas ja tolmus oli selline sõit ilmselgelt keeruline, kuid noor mees sõitis sõidu vapralt lõpuni ja sai 13nda koha. Teine sõit algas aga tunduvalt paremini ja Havam sõitis paar esimest ringi 5ndal kohal. Pikalt võistluspausilt tagasitulek ei ole aga füüsiliselt kerge ning ta pidi väsimuse tõttu mõned kohad ära andma ja oli 9. Kokkuvõttes sai Havam avaetapilt 10nda koha.
0-6