Tanel Leok jättis teist aastat järjest Sõmerpalu motokrossi võitjakarika endale

2015 Sõmerpalu rahvusvaheline staadioni motokross sõideti 8. juulil Võrumaal juba kaheksandat korda ja teist aastat järjest tõstis vanaisa, Väino Leoki nimelise rändkarika tuhandete pealtvaatajate ees pea kohale Tanel Leok (Kawasaki, Sõmerpalu MK).

IMG_4760

HF6Q0906

Superfinaalis jäid Leoki selja taha lätlane Matiss Karro (Honda) ja Gert Krestinov (Honda, Motoextreme).

Sõideti MX1 Inter, MX2, Open, Juuniorite 125cc, Open Hobby, naiste jm klassides ning kolmandat aastat järjest ka enduurokrossis.

HF6Q0179
HF6Q0844
HF6Q0828
Enne superfinaali toimunud Säärude sõidus osales ühtekokku üle 100 osaleja, seda siis soolosõitjate kui ka külgkorvidel või spetsiaalmonstrumitel startinud sõitjate näol. Sportlikus võiduajamises võtsid kolmikvõidu Karro motodünastia liikmed. Hea meel oli näha ka ADDINOLi värvides võrri sõitmas 🙂
IMG_4410
ADDINOLi tiim soovib Leokite tegudele Sõmerpalus ja mujal palju edu!