ADDINOL motokrossi Eesti meistrivõistluste 3. etapil võidutses Tanel Leok

Tartu külje all asuvas Lange motokeskuses sõideti ADDINOL Eesti motokrossi meistrivõistluste kolmanda etapi avapäeva sõidud, kus olid kohal enamus Eesti tippsõitjatest.

IMG_0011
MX1 klassi kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi Tanel Leok (Kawasaki, Sõmerpalu MK) (50 punkti), teine oli Gert Krestinov (Honda, Motoextreme) (44 p) ja kolmas Ivan Baranov (KTM) (36 p), kellega kogusid sama arvu punkte Andero Lusbo (Suzuki, Kagu MK) ja Priit Rätsep (Honda, HRC Eesti Racing Team), Ardo Kaurit (Yamaha, Yamamoto RC) oli 30 punktiga kuues.

IMG_0519

MX2 klassis sai kokkuvõttes etapivõidu Karel Kutsar (KTM, Sahkar Racing) (50 p), kellele järgnesid Aleksei Vinogradov (KTM, Narva MK) (44 p) ja Karl-Robert Reinike (KTM) (38 p). Meistrivõistluste liidriks tõusis Vinogradov (114 p), teine on Langel neljas olnud Edik Kuusk (Kawasaki, Saku MK) (109 p) ja kolmas Lange viies Claudius Roosma (Yamaha, Yamamoto RC, 107 p).

IMG_0529

Samas sõidus osalenud MX2 junior arvestuses võitis mõlemad sõidud Hardi Roosiorg (KTM, Sahkar Racing) Rait Kaimeri (KTM, KTM Racing Team) ees, kahe sõidu kokkuvõttes sai kolmanda koha Daniil Balandin (KTM) Venemaalt.

IMG_0520

Eesti meistrivõistluste liidrina jätkab Krestinov 134 punktiga, kellele järgnevad Rätsep (111 p) ja Lusbo (97 p).

IMG_0210
Quad Open ja Amatöör mõlemad sõidud võitis kindlalt selle hooaja komeet, noor Kevin Saar (Honda, Catwees Honda Racing, Pärnu MC). Amatööride parim oli esimeses sõidus teise koha saanud, kuid viimases kiireim olnud Olari Saarme (Yamaha, Motobox Racing Team).

ADDINOL motokrossi Eesti meistrivõistluste 4. ja viimane etapp toimub 12-13. septembril Tihemetsas Lauri krossirajal.