ADDINOL Eesti motokrossi meistrivõistluste teine etapp pakkus palju draamat ja kiireid sõite

Maikuu viimastel päevadel sõideti Karksi-Nuias Ainja krossirajal ADDINOL Eesti motokrossi meistrivõistluste teine etapp, kus jagus põnevust igasse võistlussõitu. Esimesel võistluspäeval olid rajal MX1 ja MX2 klassi sõitjad, masinaklass 85cc, veteranid ning külgvankritel sõitjad.

IMG_1534
Teisel päeval vallutasid rajad noored sõitjad nii soolotsiklitel kui ka quadidel ning täiskasvanud ainult quadidel.

IMG_1342
MX1 klassi kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi Priit Rätsep (Honda, HRC Eesti Racing Team, teise koha sai Gert Krestinov (Honda, Motoextreme) ja kolmanda Indrek Mägi (Kawasaki, Mägi Racing).

IMG_2474
Selle tulemusena tõusis Eesti meistrivõistluste liidriks Krestinov (90 p), teine on Rätsep (75 p) ja kolmas Lusbo (61 p).

MX2 klassis ei leidunud vastast Indrek Mägile, kes edestas juba kvalifikatsioonis teise aja sõitnud Claudius Roosma (Yamaha, Yamamoto RC) kiireimat ringiaega 2 sekundiga. Teises sõidus asus Mägi aga kohe liidriks ja kihutas jälle teistelt ees ning võiduka lõpuni. Teiseks sõitis end Roosma ning kolmandaks Aleksei Vinogradov (KTM, Narva MK).

Kui laupäeval oli Ainjas soe ja päikeseline ilm, siis pühapäeval kimbutas kõiki tugev tuul ning kahe sõiduvooru keskel tuli ka korralik tormihoog, mis lennutas mitmeid telke ja kostitas kõiki kohalolijaid vihmasajuga.

IMG_1942

IMG_1944

Teisel päeval võidutsesid soomlane Sampo Rainio (KTM), Richard Paat (AYR Racing Team) ning quadide Open klassis Sten Jupaschevski (Honda, Pärnu MC, Catwees Honda Racing) ja paljud teised tublid ja kiired sportlased.

IMG_1759

IMG_1697
ADDINOL Eesti motokrossi meistrivõistlused jätkuvad 15.-16. augustil Tartu külje all asuval Lange motokeskuse krossirajal.