ADDINOL on auto24 Rally Estonia 2014 ametlik õlipartner

12. juunil Tallinnas Citroeni salongis toimunud auto24 Rally Estonia esimesel pressikonverentsil avalikustati 17.–19. juulil sõidetava tänavuse auto24 Rally Estonia peaosalised, kelleks on kodupubliku suureks rõõmuks meie oma tippsõitja Ott Tänak ja kaardilugeja Raigo Mõlder (Ford Fiesta R5). Lisaks sellele allkirjastati tänavused sponsorlepingud ja kohal viibis ka FIA ERC sarja promootori, Eurosport Events esindaja Jean-Baptiste Ley.

auto24 RE Pressikonverents_Jaanus Ree_Pildil vasakult: Tõnu Seil, Ott Tänak, Urmo Aava ja Jean-Baptiste Ley. Foto autor: Jaanus Ree.

„Meil on heameel, et saame startida kodusel tippvõistlusel. Usun, et saame sellelt rallilt mõnusa emotsiooni ja eesmärk on võit koju jätta. Konkurents on kindlasti tugev, seda nii Eesti enda kui kiirete välissõitjate osas,“ rääkis Tänak pressikonverentsil.

2014-pressikonverents-rally-estonia-68867891Foto: Rally Estonia

auto24 Rally Estonia direktori Urmo Aava sõnul astutakse tänavu edasi suur samm. „Euroopa autoralli meistrivõistluste etapi korraldamine on midagi sellist, millega astume sammu edasi mitmes valdkonnas. Nii on meie tänavuse ralli start ja finiš Tartus. Tartu kesklinnas sõidetakse reede õhtul publikukatse ja Tartus toimuvad ka ralliga seonduvalt kontserdid, kus astuvad üles Eesti meelelahutuse tipptegijad. Ralli hooldusala ja võistluskeskus on endiselt Otepääl ja katsed samuti Otepää ümbruses, seega saame öelda, et võidavad kõik piirkonnad. Heameel on, et tänavu stardib ka Ott Tänak, kes teeb konkurentsi kindlasti veel teravamaks. Kõike seda saame teha tänu meie headele koostööpartneritele ja toetajatele, kellega allkirjastasime ka lepingud,“ rääkis Aava pressikonverentsil.

ADDINOLi PR-esindaja Tiina Shein allkirjastas koostöölepingu, millega ollakse juba viiendat aastat järjest Rally Estonia ametlik õlipartner.

Screen Shot 2014-06-13 at 11.16.32Foto: Rally Estonia

„ADDINOLil on väga suur au olla juba viiendat aastat järjest sellise kõrgetasemelise ralli õlipartner, kuna meie suurim väljakutse on alati seista oma ala parimate kõrval ja pakkuda professionaalset toodet ja tuge,“ lausus ADDINOL Lube Oil OÜ juhatuse liige Meelis Orgla.

Eurosport Events esindaja Jean-Baptiste Ley sõnul on FIA ERC sarja jaoks uue ralli lisandumine väga meeldiv. „Ma usun, et auto24 Rally Estonia annab meie sarjale lisaväärtust. Tegu on tugeva võistlusega ja nagu me eelmisel aastal nägime, ka hea korraldusega. Eurosport Events soovib promootorina toota auto24 Rally Estonialt palju head telepilti, seda võistluspäevade õhtutel Eurosport kanalil olevate kokkuvõtete tarbeks, mis jõuavad üle maailma,“ rääkis Ley.

2014. aasta auto24 Rally Estonia sõidetakse 17.–19. juulil ja see on lisaks FIA Euroopa autoralli meistrivõistluste etapile FIA Historic-autode Euroopa meistrivõistluste etapp ja Eesti autoralli meistrivõistluste etapp.

Vaata pressikonverentsi videot ja fotosid: http://sport.delfi.ee/news/auto/eesti/otse-delfi-tv-s-rally-estonia-pressikonverents-ott-tanak-on-stardis.d?id=68866707