American Car Show’l Venemaal näidati rohkem kui 70 erinevat klassikalist vanasõidukit

ADDINOLi tütarfirma Venemaal OOO ADDINOL RUS osales koostööpartnerina väga populaarsel autonäitusel American Car Show, mis toimus 20.–23. veebruaril 2014 Venemaal Sankt Peterburis.

reklama

American Car Show korraldaja on Muscle Garage, kes tegeleb uunikumide ja klassikaliste vanasõidukite hoolduse ja remondiga.

American Car Show raames toimusid erinevad ekskursioonid, kus tutvustati klassikalisi vanasõidukeid, nende ajalugu ja tehnilisi parameetreid. Lisaks mängis elav muusika, toimusid mitmed auhindadega konkursid ja oksjon.

Näitusel oli välja pandud üle 70 hoolikalt taastatud klassikalise muscle car vanasõiduki mudeli. Näha sai selliseid automarke nagu nt Ford Mustang, Dodge Charger, Pontiac GTO, Chevrolet Camaro, Plymouth Superbird, Dodge Challenger, Mercury jne. Lisaks muscle car autodele olid esindatud ka klassikalised 1950ndate kuni 1970ndate aastate Ameerika autod – kabrioletid, luksusautod ja sportautod, nagu näiteks Chevrolet Impala, Cadillac Deville, Dodge Monaco, Pontiac Grand Prix, Chevrolet Corvette, Buick Riviera, Buick Electra, Cadillac Eldorado ja Plymouth Fury.

Eksponeeritud autode kogumaksumus oli rohkem kui 100 miljonit rubla (üle 2 miljoni euro).

Näitus toimus maa-aluses parkimismajas. Üks parkimismaja sein oli kaetud ADDINOLi stiilis grafitiga.

graffiti

reklam banner

foto_vystavka