Toimus järjekordne Swedbanki seminar transpordiettevõtetele

Kevadhõngulise küünlakuu lõpus toimus Eesti Näituste C-paviljonis taaskord Swedbanki ja vedajatest partnerite üritus, kus mitmete tuntud veokibrändide kõrval oli väärikalt esindatud ka ADDINOLi kaubamärk.

Ürituse avas Swedbanki maanteetranspordi sektori juht Marko Lukk, kes pööras oma ettekandes tähelepanu transpordiettevõtete käekäigule madala majanduskasvu tingimustes, rääkides turul toimuvast numbrites ja prognoosides tulevikku.

Без имени2

Muu hulgas selgus, et 10 aastaga on maanteevedude hulk Läänemere riikides, eriti just Leedus ja Poolas hoogsalt kasvanud, kuid meie põhjanaabritel vähenenud. Samas on uute veokite registreerimine EL-is tervikuna tõusuteel.

Без имени

Peale ametliku osa lõppu toimus kõigi osalejate vabas vormis suhtlus, kus ADDINOLi laudade kõrval seisid sõbralikult koos MAN, IVECO, MERCEDES, VOLVO, SCANIA esindajad jpt.

Без имени4

Värvi ja hoogu andsid üritusele kuum neidude bänd La La Ladies ja Laitse RallyParki rallisimulaator.

Без имени3