Anna Murašina jagas veoautojuhtidele määrdeainetarkusi

Ei juhtu just tihti, et määrdeõlide müüja käib kogenud autojuhtidele õlimaailma teadmisi jagamas. ADDINOLi tubli tehnikadirektor Anna Murašina oli kutsutud määrdeainetest loengut pidama Tartusse HAJA autokooli 14. jaanuaril 2014. Tegu oli täiendkoolitusega, millest võtsid osa kogenud veoautojuhid.

Lisaks baasloengule, mis keskendus üldteadmistele määrdeainetest, kerkis üles väga palju huvitavaid küsimusi ja diskussioone. Näiteks huvitusid veoautojuhid ühe ja sama kvaliteediklassi õlide hinnaerinevustest või siis hoopis sellest, kust saada infot õige õli kohta konkreetse masina jaoks. Samuti tunti huvi õlide aurustumise, paksenemise ja viskoossuse kohta ning erinevate sünteetiliste ja mineraalsete õlide omavahelise segamise kohta.

Täname Anna Murašinat selle tähelepanuväärse töö ja panuse eest. Kindlasti jätkame samasuguste loengute sarjaga HAJA autokoolis ka edaspidi.