Tuuni oma võrr ADDINOLi nägu ja tule Sõmerpalu säärude sõidule!

P7134788

10. juulil 2013 peetakse Võrumaal, Sõmerpalus aasta suurim motokrossisündmus – Sõmerpalu motokross, mida sõidetakse kuuendat korda Väino Leoki rändkarikale. Võistluse raames kogunevad Sõmerpallu maailma motokrossi tipud. Põhivõistluse kõrval on äärmiselt suurt populaarsust kogunud punnvõrride ehk säärude võidusõit.

Peakorraldaja Aivar Leoki sõnul võiks kõik, kellel kuuri all või garaažinurgas punnvõrr jõude seismas, tulla Sõmerpalu motokrossile. On just paras aeg välja selgitada, kas teie punnvõrrid on sõidukorras.

ADDINOL paneb välja eraldi auhinna kõige rohkem ADDINOLi temaatilisemale säärule. Anna oma säärule uus ilme, kas ADDINOLi värvide, sümboolika, külgeriputatud kanistritega või maskeeri sääru hoopis vaadiks. Võimalusi on mitmeid.

Seega – punnvõrr nurgast välja ja asu seda addinolilikumaks tuunima!