Swedbanki suur transpordiseminar „Suur vedamine“

13. märtsil 2013 toimus Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses Eesti ühe suurema panga Swedbanki transpordisektori üritus „Suur vedamine“, millest võttis osa üle 250 inimese. Kohaletulnute seas olid potentsiaalsed veokiostjad, transpordiettevõtete juhid, vedajate esindajad, veokite müüjad ja esindused ning panga esindajad. Oma uusi veokeid tutvustasid ja esitlesid näiteks Volvo, Scania, Mercedes Benz, MAN jt.

IMG_7594[1]

Ürituse raames toimus ka seminar, kus esinesid paljude transpordiettevõtete finantspartneri Swedbanki esindajad ning Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni (ERAA) peasekretär. Räägiti ja arutleti väga erinevatel teemadel, alates üldisest majanduskeskkonnast kuni uute veokite soetamise ja kindlustamise võimalusteni. Seminarile järgnes suurejooneline meelelahutuslik osa koos toitlustamisega.

IMG_7557[1]

Siinkohal tuligi mängu ADDINOL oma tünnidega – üritusel kasutati toitlustusalal ja eksponaatide juures traditsiooniliste laudade-pukkide asemel hoopis ADDINOLi tünne (kokku 33 tünni).

2013-03

Swedbanki sõnul jäid nii korraldajad kui ka osavõtjad üritusega väga rahule ja kõigi tagasiside oli äärmiselt positiivne. Korraldaja kogemus näitab, et ühe sektori erinevate huvigruppide kokku toomine on leidnud alati väga head vastukaja.