ADDINOL muutis Eestis ärinime

20 aastat Eestis edukalt tegutsenud ADDINOL Mineralöl Marketing OÜ muutis oma ärinime. Alates 05.04.2012 kannab ettevõte uut ärinime – ADDINOL Lube Oil OÜ. Ettevõtte juhatus, registrikood ning kontaktid ei muutu.

„Nimemuudatuse põhjustas asjaolu, et vana nimi oli niiöelda oma aja ära elanud. Kuna ADDINOL on Eestis kõik need aastad olnud 100% Saksa tootja tütarfirma, siis nii vana kui uue nime puhul lähtusime eelkõige emafirma nimest,“ põhjendas nime muudatust ADDINOL Lube Oil OÜ ärijuht Tiina Suija.

Koostöö algusaegadel kandis emafirma Saksamaal nime ADDINOL Mineralöl Lützkendorf GmbH, mistõttu sai toona ka Eesti ettevõtte nimeks ADDINOL Mineralöl Marketing OÜ. Sõna Marketing lisandus eelkõige Ida-Euroopa partnerite soovist rõhutada Eesti firma kui turustaja rolli ja kaupade Saksa päritolu.

ADD Gebindekollage klein V5

Aastaid tagasi muutis emafirma Saksamaal ka oma nime ning uueks nimeks sai ADDINOL Lube Oil GmbH.
“Meie uus ärinimi ADDINOL Lube Oil OÜ kattub nüüd taaskord emafirma nimega, millega tahame eriliselt rõhutada 100% tütarfirma staatust. Eestis teist sellist määrdeainete tootja esindajat ei ole, seega aitab see meil tugevalt konkurentidest eristuda,“ kinnitab Tiina Suija ning lisab, “tootja esindaja staatus annab meile rea konkurentsieeliseid, nimi vaid rõhutab vormiliselt meie sisu.“