auto24 Rally Estonia rallipood on avatud!

Eesti suurima autoportaali auto24.ee keskkonnas on avatud auto24 Rally Estonia rallipood. Täpne veebiaadress on www.auto24.ee/eshop ja sealt on endale juba võimalus soetada nii rallipasse kui fännitooteid. Kuna aprilli lõpuni toimetab auto24 Rally Estonia ametlik kullerfirma DPD tellitud tooted kohale tasuta, maksab kiirustada.

auto24 Rally Estonia ametlikust rallipoest saab juba praegu osta rallipassi, tänavu on müügil ka Kids rallipass, mis tagab piiramatu ajalimiidiga sissepääsu Tehvandi Staadionil Lõunakeskuse lastealasse reede 20. ja laupäeval 21. juulil. Fännitoodetest saab osta erinevaid särke nii meestele kui naistele ja lastele, kruuse ja peakatteid. Fännitoodete valik on peagi laienemas.

fännisärgid

Tellitud kaubad toimetab kohale auto24 Rally Estonia ametlik kullerfirma DPD, Eestis järgmise tööpäeva jooksul ja Lätis, Leedus ning Soomes 48h jooksul juhul kui tellimus on tehtud enne 15:00. Aprilli lõpuni on kohale toimetamine tasuta.

auto24 Rally Estonia rallipood: www.auto24.ee/eshop