auto24 jätkab Rally Estonia peatoetajana

Eelmisel aastal Rally Estonia nimisponsoriks olnud auto24 jätkab ka tänavu Baltikumi suurima autospordisündmuse nimisponsorina ja nii on selle aasta ralli ametlik nimi auto24 Rally Estonia 2012 ja sellega koos peetava FIA European Historic Sporting Rally Championship etapi ametlik nimi auto24 Rally Estonia Historic 2012.

Mads Ostberg
Pildil: Mads Ostberg ja Jonas Andersson. Foto: Jaanus Ree.

Margus Tomberg AS Sanoma Baltics juhatuse esimees:
„Autoralli on eestlastele südamelähedane ja kõige laiemat kandepinda omav tehnikaspordiala. Seetõttu on igati kohane, et auto24.ee kui Eesti populaarseim autoportaal rallile ka oma õla alla paneb. Oleme oma toetuse keskendanud Otepää ümbruses toimuvale kahepäevasele võistlusele, kuna see on juba praegu Eestis suurima publikuarvuga spordisündmus. Eelmisel aastal jäime väga rahule korraldusmeeskonna tööga ning saime palju positiivset tagasisidet nii võistlejatelt kui pealtvaatajatelt. Soovime omaltpoolt koostööd jätkata ka järgnevatel aastatel ja loodetavasti kujuneb auto24 Rally Estonia’st Eesti spordi suursündmus rahvusvahelises mastaabis.“

Urmo Aava, auto24 Rally Estonia direktor: „Meil on heameel, et eelmisel aastal alanud koostöö jätkub. Läbi selle tekib järjepidevus ja stabiilsus ning selle pealt on hea edasi minna. auto24 ja Rally Estonia on mitmes mõttes sarnased, me tegutseme mõlemad autonduse sektoris ja meil on ühesugused ambitsioonid. Oleme mõlemad omas valdkonnas Baltikumi suurimad ja eemärk on olla edukad ka Skandinaavias. auto24 ei ole meie jaoks mitte ainult nimisponsor vaid koostööpartner selle sõna kõige paremas mõttes. auto24 on olnud ise aktiivne, pannes Rally Estonia toetuse enda kasuks tööle, aidanud kaasa ralli korralduses ja kaasanud sellesse ka oma meeskonna inimesi.“

auto24.ee on Eesti suurim autoportaal, mis vahendab autode ostu-müügi kuulutusi ja edastab autoalaseid uudiseid. Nädalas külastab auto24 portaali 300 000 inimest. auto24 kuulub rahvusvahelisse meediakontserni Sanoma.

auto24 Rally Estonia 2012 sõidetakse 20.-21. juulil ja tegu on Eesti, Läti, Balti ja NEZ autoralli meistrivõistluste etapiga ning FIA European Historic Sporting Rally Championship sarja etapiga.

Vaata lisa: www.rallyestonia.ee ja www.auto24.ee.