ADDINOLi väikepakendite uued etiketid muudavad tooted veelgi atraktiivsemaks

08.03.2012

ADDINOLi metalselt helkivad türkiissinised pakendid ja mugavalt funktsionaalsed kanistrid on alati olnud ainulaadsed ja silmapaistvad. Nüüd aga esitleb Saksa kõrge jõudlusega määrdeainete tootja veelgi pilkupüüdvamat ja dünaamilisemat kujundust. Kõik ADDINOLi 1-, 4- ja 5-liitriste väikepakendite etiketid saavad uue kujunduse, mis muudavad tooted veelgi atraktiivsemaks.

Uus kujundus

Koos uue etiketi kujundusega võetakse kasutusele uus süsteem, mis aitab kiiremini ja lihtsamini poeriiulilt õige määrdeõli leida. Etiketi lai värviline alläär ja suured taustapildid viitavad konkreetselt pakendite sisule:

Türkiissinine alläär ja mootoriploki kujutis näitab kliendile, et tegu on sõidukite mootoriõlidega

Punane alläär ja hammasrataste kujutis näitab, et tegemist on sõidukite transmissiooniõlidega, automaatkäigukastiõlidega jne.

Oranž alläär ning kvaliteeti tähistav suur Q täht viitab kõigile ülejäänud ADDINOLi väikepakendites saadavatele toodetele.

2 toodet

Etikettide kuju ja mõõte ei ole muudetud, kuid kujundus on senisest palju moodsam, suurejoonelisem ja dünaamilisem. Kvaliteetse toote sümbolina on uues kujunduses kasutatud suurt kuldkollast õlijuga.

Uued atraktiivsed etiketid on koostatud põhimõttel, et klient leiaks kohe kõik tähtsamad andmed pakendi esiküljelt ja ei peaks liialt aega kulutama riiuli ees õiget õli otsides. Siiani olid mõningad etiketid infost tulvil ja piktogrammidega liialdamine ei võimaldanud enam toodet selgelt positsioneerida. Nüüd piisab ainsast pilgust ja kõik on selge. Kõik etiketid on üles ehitatud ühtse skeemi järgi.

Uuel etiketil seisab ADDINOLi logo all suurtähtedes toote nimi ning vasakul poolel on loetletud kõik tähtsamad andmed. Sealt leiab toote kohta kõik nii litsentsid kui mootoriõli SAE klassi ning olenevalt tootest ka API ja ACEA kvaliteediklassid. Viimaste puhul on etiketi esiküljel ära toodud vaid kõige kõrgemad klassid, millele toode vastab.

Kanistrite tagakülje etikette muudeti minimaalselt, et need harmoneeruks ideaalselt esikülje etikettide kujundusega. Kanistrite tagakülje etiketi eesmärk on anda edasi täpset lisainfot ja üksikasjalikku teavet toote kasutamise ja omaduste kohta.

untitled2

Üleminek uutele etikettidele kestab umbes kolm kuni kuus kuud. Esimestena saavad uue kujundusega etiketid Giga Light MV 0530 LL, Mega Light MV 0539 LE, Mega Light MV 039, Super Power MV 0537 ja Super Star MX 1547 5-liitrised pakendid.

Uute etikettide kujundamisel aitas kaasa tuntud Saksa disainer Arno Hochsteiner ettevõttest Designkitchen, kelle tööd on näiteks jõudnud Apple’i iTunesi poodides enimmüüdud iPhone’i rakenduste top 100 hulka.

untitled