auto24 Rally Estonia starti tuleb MM-sarja meeskond Ferm Power Tools WRT

15.-16. juulil Otepää ümbruses sõidetava auto24 Rally Estonia registreerunute nimekiri täienes tänavu autoralli MM-sarjas osaleva Hollandi meeskonnaga Ferm Power Tools World Rally Team. Eestisse tullakse kahe autoga. Tänavu WRC sarjas osalev 25-aastane Dennis Kuipers ja tema kaardilugeja Frederic Miclotte Belgiast stardivad Ford Fiesta S2000 autol, Dennise isa Rene Kuipers koos Annemieke Hulzebosega aga Ford Focus WRC autoga.

Dennis Kuipers_sardegna (Medium)

Dennis Kuipers oli esimene Hollandi rallisõitja, kes on teeninud MM-sarja punktid. See juhtus eelmisel aastal, kui ta oli Türgi MM-rallil Ford Fiesta S2000 autoga üheksas. Tänavu osaleb ta MM-sarjas Ford Fiesta RS WRC autoga ja on peale nelja etappi kolme punktiga 17. kohal. Ralliga tegeleb Dennis Kuipers viis aastat, enne seda tegelesta ratsutamisega, tulles muuhulgas Euroopa noortemeistriks takistussõidus.

Rene Kuipersit võib iseloomustada kui ettevõtjast mootorispordisõpra. 1986 oma mootorisportlase karjääri alustanud Rene Kuipers on osalenud nii maratonrallidel, enduurovõistlustel kui ka erinevate WRC autodega rallidel. Märkimisväärne on kindlasti BMW’ga 2009. aastal Dakari kõrberallil osalemine, kus lõppkohaks jäi
18. Tänavu osaleb Rene Kuipers Ford Fiesta S2000 autoga WRC sarja etappidel Rootsis, Sardiinias, Kreekas, Soomes, Saksamaal ja Suurbritannias.

auto24 Rally Estonia juba registreerunud osalejatega saab tutvuda aadressil www.autosport.ee/rallyreg