Maailmameister Martin Prokop stardib auto24 Rally Estonial

Selle aasta Baltikumi suurima rallisündmuse auto24 Rally Estonia esimene nimekas osaleja on teada. Peale äsja avatud ametlikku registreerimist on 2009. aasta JWRC maailmameister Martin Prokop kinnitanud korraldajatele oma osalemist auto24 Rally Estonial. Sarnaselt eelmise aastaga on tema sõiduvahendiks Ford Fiesta S2000.

Martin Prokop

2010. aastal SWRC sarjas kolmanda koha saanud Martin Prokop jagab tänavu peale kolme etappi koos Ott Tänakuga SWRC sarja liidrikohta. Kindlasti on Martin Prokop üks pretendente N-rühma võidule auto24 Rally Estonial. Teisalt on 15.-16. juulil Otepää ümbruse teedel toimuv ralli Tšehhi meeskonnale heaks ettevalmistuseks enne Soome MM-rallit.

Lisaks Martin Prokopile on auto24 Rally Estonia starti oodata teisigi MM-sarjas osalevaid sõitjaid. Paljudega on läbirääkimised veel käimas ja nii on lähitulevikus oodata veel mitmeid positiivseid uudiseid auto24 Rally Estonia osalejate osas.

auto24 Rally Estonia rallipassid on eelmüügis Olerex tanklates ja Piletilevis üle Eesti ning www.piletilevi.ee ja auto24 Rally Estonia koduleheküljel www.rallyestonia.ee hinnaga 15€. Hiljem kohapealt ostes on rallipassi hind 20€.

15.-16. juulil sõidetav auto24 Rally Estonia 2011 on Eesti meistrivõistluste 4. etapp, Balti Meistrivõistluste 2. etapp, FIA Historic Euroopa Meistrivõistluste kandidaatralli ja FIA ametlik kalendriüritus.

Lisainfo: www.rallyestonia.ee