auto24 Rally Estonia 2011 meeskond käis Lätis Talsi rallil tutvustamas Rally Estonia plaane

19.05.2011

auto24 Rally Estonia direktor Urmo Aava ja pressiesindaja Margus Kiiver käisid nädalavahetusel Lätis Talsi rallil tutvustamas tänavust auto24 Rally Estonia’t. Samuti pidas Urmo Aava läbirääkimisi erinevate tiimide ja sõitjatega osalemiseks auto24 Rally Estonia’l. Põhiline fookus oli Läti N-rühma sõitjatel (Aivis Egle, Janis Vorobjovs, Andis Neiksans ja Maris Neiksans). Lisaks Läti sõitjatele veel ka MML Sports meeskonnaga, kes mullu oli Otepääl kahe Mitsubishi Lancer WRC autoga. Selle meeskonna osas oli jutuks väga kiire soomlase Jari Ketomaa ja lätlaste Ivars Vasaraudzise ning Raimonds Kisielsi osalemine. Leedu sõitjatest sai Talsis rääkida samuti N-rühmas sõitvate Vytautas Švedase ja Dominikas Butvilasega. Rootsist oli kohal eelmise aasta Rootsi N-rühma meister Jimmy Joge, kes tundis suurt huvi auto24 Rally Estonia vastu.

Talsi

Lisaks sellele jagati pealtvaatajatele ja osalejatele auto24 Rally Estonia flaiereid. Pressiesindaja Margus Kiiver suhtles kohal viibinud erinevate riikide meedia esindajatega, kellest enamus olid kursis auto24 Rally Estonia toimumisega. Paljud olid kohal eelmisel aastal ja lubasid ka tänavu Baltikumi autoralli tippsündmusel kindlasti kohal olla.

15.-16. juulil sõidetav auto24 Rally Estonia 2011 on Eesti meistrivõistluste 4. etapp, Balti Meistrivõistluste 2.etapp, FIA Historic Euroopa Meistrivõistluste kandidaatralli ja FIA ametlik kalendriüritus.