Addinol ja Autospirit sõlmisid koostöölepingu

Addinoli määrdeõlid on Eesti turul edukalt mootoreid õlitanud ligi 20 aastat. Viimastel aastatel on Addinol tugevdanud oma positsiooni just ametlike autoesinduste hoolduskeskustes. Hiljuti allkirjastas Addinol MM OÜ koostöölepingu Subaru, Chevrolet, Nissani ja Kia sõidukite müügi- ja teenindusettevõtetega Autospirit AS ja Autospirit Tartu OÜ.

DSC00530 (Medium)

„Alati on hea meel teha koostööd oma ala parimatega ning rõõm on tõdeda, et Addinoli tipptooted leiavad üha enam kasutust just mitmete erinevate sõidukitootjate esindus- ja hoolduskeskustes. Autospirit on väga tugev ettevõte, kes on viimastel aastatel oma turuosa Eestis kõvasti suurendanud,“ lausus koostöö kohta Addinol MM OÜ Eesti turu juht Meelis Orgla.

DSC00526 (Medium)

Autospirit AS on ametlik Subaru ja Chevrolet müügi- ja hooldusesindus Tallinnas ning Autospirit Tartu OÜ Nissani, Kia ja Chevrolet uute sõidukite müügi ja hooldusega tegelev ettevõte Tartus.

Ettevõtete juhatuse liikme Marko Viirandi sõnul on nende jaoks koostöö sõlmimisel tähtis eelkõige kvaliteet ja usaldusväärsus. „Muidugi on hea meel ja oluline teha koostööd Saksa õlitootja tütarettevõttega Eestis. See annab meile ja meie klientidele koostöökindluse täna ja tulevikus.“

Autospiriti hoolduskeskustes on muu hulgas kasutusel Addinoli täissünteetiline sisehõõrdumist vähendav Low SAPS mootoriõli ADDINOL Extra Power MV 0538 LE, mis on ette nähtud sõiduautode ja kaubikute uusima põlvkonna Euro 4 bensiini- ja diiselmootoritele.

Addinol MM OÜ plaanib oma tipptoodetega tulevikus üha tugevamalt kanda kinnitada just ametlike autoteeninduste valdkonnas, kus kvaliteedil on äärmiselt tähtis roll.