Addinoli käive Ida-Euroopas kasvas 6 kuuga 36%

03.05.2011

Kogu Ida-Euroopas Saksa kõrgekvaliteediliste määrdeainete müügiga tegeleva ettevõtte Addinol MM OÜ 2010/2011 majandusaasta esimese poolaasta (oktoober–märts) tulemused olid väga positiivsed. Võrreldes möödunud aasta sama ajaga on ettevõtte käive kasvanud 36%. Käibetõusu näitasid kõik Ida-Euroopa turud.

Esialgsetel andmetel on Addinol MM OÜ 2010/2011 majandusaasta esimese poolaasta (oktoober-märts) kogu Ida-Euroopa käive (Eesti, Läti, Leedu, Valgevene, Ukraina ja Venemaa) 5,8 mln eurot ning kasum ca 222 000 eurot. Võrreldes 2009/2010 majandusaasta esimese poolaasta tulemustega on käive kasvanud 36%. Kõige suuremat käibetõusu näitas Läti, järgnesid Venemaa ja Ukraina. Väga rahul võib olla ka Eesti tulemustega, kus turuliidrina suudeti oma käivet kasvatada isegi ca 1/3 võrra.

Addinol MM OÜ ärijuht Tiina Suija lausub: „Oleme oma müügitulemusega Ida-Euroopas väga rahul ja võin omalt poolt kinnitada, et MASU on meil ületatud,“ ning lisab „Addinoli müügiedu tugineb kolmele faktorile, milleks on toodete kõrge kvaliteet, müügimeeskonna professionaalsus ning kiire ja korrektne kauba kohalevedu.“ Addinol MM OÜ ärijuht Tiina Suija on saavutatud tulemustega väga rahul

Tootegruppide osas oli kõige suurem käibe juurdekasv hüdroõlidel (+70%), järgnesid tööstusõlid (+30%) ja autoõlid (+25%). Seega väga head näitajad kõigis suuremates tootegruppides.

Tiina Suija sõnul on kogu ettevõte äärmiselt tänulik kõigile oma koostööpartneritele ja klientidele jätkuva usalduse eest ja lubab järgnevate eesmärkide saavutamiseks veelgi enam pingutada, et kliendid võiksid meie toodete ja teenusega ka edaspidi rahule jääda.

„Addinoli eesmärgiks on kaitsta klientide masinaid ja mehhanisme ning aidata seeläbi kaasa klientide majanduslikule arengule,“ kinnitas Suija.

I poolaasta käibed