Addinol Mineralöl Marketing OÜ sai taas Krediidiinfolt kõrge reitingu

29.04.2011

Maailma juhtiva krediidireitingu agentuuri Experian tütarettevõte Krediidiinfo väljastas juba kolmandat aastat järjest Addinol Mineralöl Marketing OÜ-le Eduka Eesti Ettevõtte tunnistuse, millega saavutati 2010. aasta majandusandmete põhjal kõrge reiting VÄGA HEA (AA).

Tempel_2011[1]

Krediidiinfo toob esile ja tunnustab Addinol MM OÜ väga head majandusolukorda, müügitulu järjepidevat kasvu viimastel aastatel ning laitmatut maksekäitumist.

Eduka Eesti Ettevõtte tunnistus koos reitinguga VÄGA HEA (AA) kinnitab Addinoli usaldusväärsust ning on suureks tunnustuseks nii koostööpartnerite kui ka oma töötajate silmis. Addinol pälvis ka 2008. ja 2009. aastal väga heade majandusnäitajate eest AA reitingu.

Addinol MM OÜ ärijuht Tiina Suija lausub: „Muidugi on hea meel saada tunnustatud maailma juhtiva krediidireitingu agentuuri Experian poolt. Samas võin kinnitada, et sellised kõrged tulemused saavutatakse ikka ja alati läbi suure töö ja vaeva, niisama lihtsalt ei tule ju midagi. Seega olen väga tänulik meie meeskonnale ja koostööpartneritele, tänu kellele see tulemus võimalikuks sai. Kui nüüd veel ka raha laekumise protsess klientidelt kiiremaks muutuks, võiks saada reaalsuseks kõige kõrgema astme (AAA) kättesaamine.“

Krediidiinfo reiting määratakse ettevõtte majandus- ja finantsnäitajate ning maksekommete hinnangu koondhindena. Reitingud jagunevad seitsmesse kategooriasse: suurepärane (AAA), väga hea (AA), hea (A), rahuldav (BBB), kasin (BB), nõrk (B), mitterahuldav (C).

Võrreldes Eesti ettevõtete üldist käekäiku aastatel 2007–2010, võib täheldada järsku üldist krediidireitingu languse tendentsi – üha vähemaks jääb firmasid, kes kuuluvad AAA, AA ja A kategooriasse ning kasvab firmade arv, kelle finantsnäitajad ulatuvad rahuldavast (BBB) kuni mitterahuldavani (C):

tabel