Ilmus Addinoli kliendileht Õliekspert

Hea meel on teatada, et ilmunud on järjekordne Addinoli kliendileht Õliekspert 2010 sügis. Järjekorras viiendas kliendilehes on peateemaks Markko Märtini võidukas esinemine Mad-Croc Rally Estonial ning Addinoli rollist Märtini ja ralliga.

Esilehepilt

Lisaks leiab kliendilehe kaheksal leheküljel sisukaid artikleid ja põnevaid uudiseid nii Eestist kui mujalt maailmast. Huvitava lisana on kliendilehes rubriik “Klient kiidab”, kus Addioli kliendid räägivad oma positiivsetest kogemustest ja reaalsetest kasudest Addinoli toodete kasutamisel.

Kliendileht Õliekspert on saadaval Addinoli esindustes Tallinnas, Tartus ja Vokas ning elektrooniliselt on seda võimalik lugeda ka Addinoli kodulehelt ja blogist. Kui sa soovid kliendilehte saada postiga, siis palun anna sellest teada info@addinol.ee.

Kliendlehte saad lugeda siit.

Põnevat lugemist!