Addinol alustas koostööd Haja Autokooliga

Iga korraliku sõidukijuhi ja –omaniku teekond algab autokoolist. Liikluseeskirjade ja ohutu liiklemise õppimise kõrval on tähtis uutele juhtidele õpetada ka teadmisi sõiduki hooldusest ja mootoriõlidest. Sellel põhjusel alustas Addinol MM OÜ koostööd autokooliga Haja Tallinnas.

2034

Koostöö eesmärk on tutvustada Addinoli kaubamärki värskele autojuhile ning kinnistada harjumus kasutada oma sõidukis korrapäraselt kvaliteetseid mootorõlisid. Väga tähtis osakaal on ka teavitamine uutest keskkonnasäästlikest mootoriõlidest ning nende kasudest nii autole kui loodusele.

2035r

Oma informatiivsete loengutega soovime harida meie teedel sõitma hakkavaid algajaid autojuhte ja juba sõitvaid staažikaid autojuhte erinevatel rohelise mõtteviisi teemadel. Meie eesmärk on suunata neid tegema õigeid valikuid oma auto, muruniiduki, mootorsae ja teiste määrdeaineid nõudvate masinate hoolduses. Kõigile autokooli õpilastele jagatakse Addinoli kirjaplokid ja pastakad, et loengutes vajalikku infot mugavalt kirja panna. Lisaks on saadaval ka mitmed Addinoli toodete brošüürid.

Autokool Haja on tegutsenud Tallinnas 1991. aastast ja on Eesti Autokoolide Liidu (EAKL) liige.

logo