Addinol esitles tuuleenergia messil HUSUM WindEnergy reduktoriõli pikaealisusegarantiid

2822_4__MG_0395HWE_Tag5_WEB

Tuuleenergia tähtsus aina kasvab. Sellest on saanud üks olulisemaid alternatiivenergia valdkond. Mitte ainult Euroopas, vaid ka Põhja-Ameerikas ja Aasias rajatakse pidevalt uusi tuuleparke. 21.-25 september 2010 toimus Saksamaal Husumi linnas maailma suurim ja juhtivaim tuuleenergia mess HUSUM WindEnergy.

2821_4__MG_0382HWE_Tag5_WEB

Tuuleparkide arendamisel on maailmas juhtiv positsioon Saksa tootjatel ja tarnijatel. Seetõttu toimub maailma suurim ja tähtsaim tuuleenergiasektori mess HUSUM WindEnergy, kuhu tulevad kokku kõik selles sektoris tegevad ettevõtted ja võtmeisikud, loomulikult Saksamaal, millest võtab osa ka Addinol MM OÜ emaettevõte Addinol Lube Oil GmbH.

Messi külastajate ja väljapanijate arvukus peegeldab juba aastaid tuuleenergia üha kasvavat tähtsust. Sel aastal osales messil üle 950 tuulikutootja, masinaosade tarnija, käitaja, teenindusettevõtte, planeerimisbüroo ja ühingu 35 riigist.
2853_4__MLI9332HWE_Tag5_WEB

Addinol Lube Oil GmbH osales tuuleenergia tähtsaimal messil juba neljandat korda, kuna taastuvenergia ja säästlik ümberkäimine loodusvaradega muutuvad järjest tähtsamaks. ADDINOL Eco Gear sobib optimaalselt kasutamiseks tuulikute suure koormuse all töötavates reduktorites. Lisaks kindlale ja laitmatule määrimisele tagab õli ka suurepärase kasuteguri ning aitab tänu pikemale kasutusintervallile säästa keskkonda.

HUSUM WindEnergy 2010 messil esitleb Addinol Eco Gear M ja S sarja õlidele kehtivat pikaealisusgarantiid „Longlife x 4“. Addinol garanteerib reduktoriõlile 4-aastase kasutusea. Eco Geari seisundit jälgitakse kogu garantii aja jooksul regulaarsete õlianalüüsidega. Addinoli tootevalikus leidub optimaalseid lahendusi ka teistele tuulegeneraatori määrimiskohtadele.