“InterAuto” messi Moskvas külastas üle miljoni inimese

25.–29. augustil toimus Moskva suures Crocus Expo messikompleksis juba kuuendat korda „Moscow International Automobile Salon“ (MIAS-i) raames automess „InterAuto“. Autotööstuse tippmessil osales ka OOO Addinol RUS koos Moskva piirkonna eest vastutava edasimüüjaga Din Oil Trade OOO.

Untitled1

„InterAuto 2010“ oli tõeliselt mastaapne mess, mille väljapanekud jagunesid teemade järgi nelja suurde halli – autoelektroonika, ohutus- ja turvasüsteemid (5. hall), autohooldusvahendid, lakid, värvid, õlid ja määrdeained (6. hall), autotöökodade varustus, rehvid, veljed ja varuosad (7. hall), autovaruosad (8. hall).

Addinol asus oma eksklusiivse 33 m2 suuruse stendiga 6. halli peasissekäigu kõrval. Seega möödusid kõik messkülastajad ka Addinoli boksist ning said osaleda Addinoli loteriis ja võita erinevaid auhindu.

Addinol RUS jäi messiga väga rahule, kuna ankeetküsitluse käigus õnnestus saada ligi 1000 potentsiaalse kliendi kontaktandmed ning sõlmiti ka mõned eksklusiivsed koostöölepingud.

Untitled2

Kogu messi käigus töötasid messiboksis promo-modellid, kes pakkusid külastajatele täitmiseks ankeete ja kutsusid osalema loteriis, milles oli kõikidel võimalus võita. Välja loositi erinevaid Addinoli reklaamkingitusi – välgumihkleid, nokamütse, pastapliiatseid, T-särke, lõhnakuuske, ripatsiga pudeliavajaid jne.

mess2

„InterAuto 2010“ ja „MIAS 2010“ üldine messipind oli üle 100 000 m2. Messi külastas ühtekokku üle miljoni inimese üle kogu Venemaa ja mujalt maailmast.