Addinol osaleb Tartu Ülikooli avatud uste päeval ettevõtjatele!

Reedel, 22. jaanuaril toimub Tartu Ülikooli Tehnoloogiainstituudis algusega kell 10.00 AVATUD USTE PÄEV ETTEVÕTJATELE!

Kuna Addinoli strateegias on teadus- ja arendusalasel tööl väga oluline roll ja suured kogemused, siis loomulikult võtavad ka Tartu Ülikooli avatud uste päevast osa Addinoli juhid, eesotsas Ida-Euroopa ärijuhi Tiina Suijaga.

Addinoli tootearenduse põhirõhk on suunatud tuleviku maailmamajanduse vajadustele  – keskkonnasäästlikkusele, alternatiivenergiatele ja rohelisele energiale.

Tiina Suija räägib: “Loomulikult jälgime suure huviga ja ootame, et ka Eestis käivituksid kiiremini rohelise energia projektid nii nagu need arenevad jõudsalt teistel suurtel turgudel, kus Addinolil on suured kogemused varnast võtta. Oleme seadnud endale eesmärgiks olla professionaalne partner rohelise energia tootjatele, et suurendada nende efektiivsust ja tegevuse tulusust.”

Tartu Ülikooli avatud uste päeva raames toimuvad erinevad ekskursioonid, kohtumised personaalselt teadusgruppidega ning mitmesugused tutvumised ülikooli arenduskeskuste ja teaduslinnakuga Maarjamõisa väljal. Erilist tähelepanu pakub Addinolile oktoobris 2009. aastal avatud Euroopa moodsaim loodusteaduste õppe- ja teadushoone Chemicum ning sealse Katsekojaga, mida juhib Tartu Ülikooli teadlane Koit Herodes.