Addinoli meeskonnaga liitus Martin Barkala

Hea meel on teatada, et alates 2010. aasta 4.jaanuarist liitus Addinoli superlaheda meeskonnaga uus liige – Martin Barkala. Martin on uus Lõuna- ja Kesk-Eesti müügijuht ning ta töötab Addinoli Ida-Euroopa keskuses Tartus.

Enne Addinoli tulekut töötas Martin alates 2003. aastast ettevõttes AS Alas-Kuul müügiinsenerina, tööstusseadmete ja -komponentide müügi ja hoolduse alal. Martinile tundus juba esmapilgul Addinoli töökuulutus huvitava väljakutsena ja otsustas konkursist osa võtta ning mille ta ülekaalukalt ka võitis.

Martin Barkala lausub ise uue töö kohta: “Addinolilt ootan eelkõige stabiilset ja pikaajalist töösuhet ja samuti sõbralikku kollektiivi, mis sellele kõigele loodetavasti kaasa aitab ja millega ka harjunud olen, “.

Kuna Addinol hoolib väga oma töötajatest ja peab väga tähtsaks pikaajalist töösuhet, siis on väga oluline sügavat huvi tunda ka oma töötajate hobide, huvide ja muu töövälise tegevuse kohta. Samuti uurisime Martini huvide ja hobide kohta.
Martini hobideks on bowling, kalastamine ja mootorratas. Sellest viimasest kirjutame lähiajal pikemalt, kuna see tundub väga põnev hobi olevat, kuna Addinolis on enamustel meeskonnaliikmetel mõni tehnikahuvi.
Martin ise ütleb lõpetuseks: “Vabast ajast enamuse üritan tegeleda oma põrguinglitega, ehk siis kahe tütrega.”

Soovime Martinile palju edu ja kordaminekuid uuel töökohal Addinoli Lõuna- ja Kesk-Eesti müügijuhina.

Martin Barkala