Addinol pakendab väikeseid õlikoguseid manuaalselt

Addinoli emafirma Addinol Lube Oil GmbH paigaldas Saksamaal Leuna tehases spetsiaalse pakendamisseadme väikeste määrdeainekoguste pakendamiseks. Kuna Eestisse ja mujale Ida-Euroopa turgudele toodetakse Addinoli kaupa Saksamaal Leuna tehasest, siis on see positiivne ja vajalik uudis ka kõigile Eesti Addinoli klientidele. Uus pakendamisseade annab võimaluse pakkuda ka Eesti klientidele veelgi laiemat valikut määrdeaineid.

Küsimusele, miks selline investeering ette võeti vastas Addinol Ida-Euroopa ärijuht Tiina Suija: “Kuigi raske majandusolukord sunnib paljusid õlitootjaid oma sortimenti kokku tõmbama ja kulude kokkuhoiu nimel ka erinevaid pakendisuuruseid vähendama, on üks maailma tugevamaid õlibrände Addinol võtnud eesmärgiks käituda hoopis vastupidiselt konkurentidele,” ning lisas: “manuaalse pakendamise tõukeks tänases raskes majandusolukorras oli suur soov vastu tulla oma heade klientide palvetele, mis omakorda näitab, et Addinoli jaoks on kõige tähtsam rahulolev ja lojaalne klient, mitte suured mahud.

1000 l konteineritest villitakse määrdeaineid ümber vaatidesse, väikevaatidesse ja 20 l kanistritesse. Igast konteinerist viib eraldi toru kuni pakendamiskohani, et välistada määrdeainete omavaheline segunemine. Pakendeid täidetakse kaaluga varustatud kärutõstukil. Täitekogused on siin nagu kõikide teiste pakendite puhul samad: vaat = 205 liitrit, väikevaat = 57 liitrit ja 20-liitrine kanister.

Kõiki Addinoli sortimendis olevaid tooteid siiski manuaalselt ei pakendata, laieneb see siiski teatud toodetele. Täpse informatsiooni toodete ja hindade kohta, mida manuaalselt pakendatakse saab Addinoli regionaalsetelt müügijuhtidelt: http://www.addinol.ee/index.php?id=10390

Manuaalne pakendamine võimaldab Addinolil ka väikestes kogustes nõutud ja üldsortimendi jaoks tähtsate toodete puhul paindlikumalt ja kiiremini reageerida klientide soovidele ja täita vajadusel vastavat pakendit. Klient saab kiiremini kätte veelgi laiema määrdeaine valiku.

IMG_0186

IMG_0187