ADDINOL MM OÜ tähistas oma klientidega „ADDINOL 75“ sünnipäevapidu

3. juunil 2011, ilusal päikesepaistelisel reedesel päeval, kogunesid ADDINOL MM OÜ kliendid üle Eesti kokku Lääne-Virumaa looduskaunisse kohta nimega Jäneda, et tähistada koos ADDINOL MM OÜ meeskonnaga „ADDINOL 75“ meeleolukat sünnipäeva. Ilm ja olud olid peoks suurepärased ja meie suureks rõõmuks oli kokku tulnud ligi kakssada külalist seitsmekümnest erinevast Eesti ettevõttest.

ADDINOLi 75. sünnipäev oli eelkõige lõbus ja vahetu pidu, kus ametlik osa oli lühike, kuid sisukas. Sinna kuulusid ADDINOL Lube Oil GmbH tegevjuhi ja omaniku Georg Wildeggeri ning ADDINOL MM OÜ ärijuhi Tiina Suija ja Baltimaade müügijuhi Meelis Orgla tervitussõnad ning Georg Wildeggeri kokkuvõtlik ettekanne teemal „ADDINOL 75: eile, täna ja homme“.

IMG_9982

Sünnipäevapeo korraldamisel olid meile abiks ka meie head kliendid ja koostööpartnerid, kes aitasid ürituse veelgi sisukamaks ja huvitavamaks muuta. Nii oli kohal 2010. aasta Eesti parim Peugeot’ edasimüüja Metro Auto, kes näitas külalistele uusi Peugeot’ mudeleid, mille hulgas oli ka hetkel aktuaalne ja populaarne uus elektriauto iOn. Viimasega said huvilised kohapeal proovisõitu teha. Samuti esitles oma parimat sõiduautovalikut Subaru, Chevrolet’, Nissani ja Kia müügi- ja teenindusettevõte Autospirit AS, kes on ADDINOL MM OÜ kõige värskem koostööpartner. Meie kauaaegne klient Flint Kaubanduse OÜ, kes on 18 aastat Eesti turul müünud põllumajandusseadmeid ja -tööriistu, tõi rahvale uudistamiseks kohale uue ATV ja UTV. Silmailu pakkus 1937. aasta uhke Cadillac, millega sõitis kohale ja mida lubas lähemalt imetleda paekivi ja dolomiidi kaevandamise ja müügiga tegeleva ettevõtte Orgita Dolomiit juht Toomas Kirsipuu.

IMGP2971

Oma põnevate võistlusmasinatega (quadidega) olid kohal ka Henri Quad Racing Team esindajad, kelle ettevõtmisi ja võistlusi ADDINOL MM OÜ jõudu mööda toetanud on.

IMGP2991

Sünnipäevapeolt ei puudunud ka Eesti ja kogu Baltikumi suurima ralliürituse Rally Estonia 2011 korraldajad. Kõigi külaliste silme all allkirjastasid ADDINOL MM OÜ ja Rally Estonia 2011 esindajad uue koostöölepingu, mille kohaselt sai ADDINOList juba teist aastat järjest Rally Estonia ametlik õlipartner.

Ühel korralikul sünnipäevapeol ei puudu ka võistlushasart ja põnevus. Nii oli meie sünnipäevapaika üles seatud rallisimulaator, millel said kõik huvilised proovida võita Eesti ühe tuntuma rallisõitja Urmo Aava poolt ette sõidetud aega. Rallisõitja Urmo Aava viibis ise ka meie üritusel. Võitja sai tasuta kaks VIP-pääset Rally Estonia 2011 kahepäevasele üritusele. Urmo Aava on üks Eesti tuntumaid rallisõitjaid, kes on nüüd ise Rally Estonia projekti eestvedajaks ja ADDINOL Mineralöl Marketing OÜ pikaajaline koostööpartner.

IMGP2994

Külalisi kostitas hea toiduga Eestis ja mujal maailmas populaarsust kogunud BBQ Symphony oma ainulaadsel grillautol El Camino. Peo üllatusesinejaks oli Peeter Jõgioja oma atraktiivse trummi-show’ga, mille tarvis kasutati ADDINOLi õlitaarat alates väikestest kommitünnidest ning 1 l, 4 l ja 20 l kanistritest kuni lõpetades suurte õlivaatidega. Kõik külalised said õnneloosiga võita erinevaid ADDINOLi ja meie koostööpartnerite väljapandud auhindu.

IMGP2966

ADDINOL MM OÜ meeskond jäi suure sünnipäevapeoga väga rahule. Meele tegi eriti rõõmsaks see, et kohale oli tulnud nii palju kliente ja koostööpartnereid Eesti erinevatest piirkondadest.

IMG_9834

ADDINOL MM OÜ ärijuht Tiina Suija lausub rõõmsalt: „Oleme olnud Eesti turul juba ligi 20 aastat ja sama kaua on mõned firmad ka meie kliendid olnud. Seetõttu oli eriti hea meel kuulda kommentaari meie pikaajalise kliendi suust, kes ütles, et ADDINOLi üritusele tulek on nagu küllatulek vanale sõbrale. Sellised suhted teevad alati südame soojaks. Või siis ühe teise kliendi kommentaar minu küsimuse peale, kuidas ADDINOLi õlidega rahul olete. Klient vastas: „Oleme väga rahul, õli polegi vaja enam vahetada, ainult filtreerida.“ (Loodan muidugi, et õlivahetusepäev ka ikka kunagi kätte jõuab:)) Igatahes võin öelda, et kliendid jäid meie grillipeoga väga rahule ja kiidusõnu tuli kuhjaga. Loomulikult rõõmustame kogu meeskonnaga õnnestunud peo üle, sest andmise rõõm on ju kõige suurem rõõm.“

Üritusega jäi äärmiselt rahule ka Metro Auto keskuse juhataja, kelle sõnul oli külalistel Peugeot’ autode vastu suur huvi. Samuti lisas ta rõõmsalt: „Igapäevaselt sellist klientide hulka autokeskusesse kohale ei tule ning lisaks väärtuslikele kontaktidele sai mõnusalt aega veeta ja head toitu maitsta.“

Toreda üllatusena saatis veel samal õhtul pärast pidu Eesti ühe tihedama ja suurema tanklateketi AS Alexela Oil esindaja ADDINOLile tänukirja, milles ta tänas ja õnnitles kogu Alexela rahva nimel ADDINOLi järgmiste sõnadega: „Veelkord palju õnne, jätkuvat äriedu ja head partnerlust pikkadeks aastateks!“

1 pings

  1. […] Meil on hea meel anda kõigile veel üks võimalus tagasi vaadata ja meenutada ADDINOLi toredat pidu, kuna värskelt on valminud ADDINOL 75 sünnipäevale pühendatud kliendipäeva kokkuvõttev video. Peost saab lähemalt lugeda siit […]

Kommentaarium on suletud