Muudatus ADDINOLi määrete sortimendis

Meil on rõõm teatada, et lisame oma tootevalikusse uue määrde ADDINOL Addilith EP 2 SL, mis sarnaneb suuresti meie senise Addilith EP 2-ga, kuid sisaldab lisaks valgeid tahkeid määrdeaineid. Kogemused näitavad, et valged tahked määrdeained aitavad ära hoida fretingkorrosiooni ehk vibrokulumist.

OmadusedAddilith EP 2Addilith EP 2 SL
tahkestiliitiumseepliitiumseep
baasõlimineraalõlimineraalõli
tahke määrdeaineilmavalged tahked määrdeained
baasõli viskoossus 40 °C juures200 mm²/s185 mm²/s
NLGI klass22
nelja kuuli katse, keevituskoormus2600 N3000 N
kasutustemperatuur-30°C kuni +130°C-20°C kuni +140°C
määrde kood DIN järgiKP 2 K-30KPF 2 N-20

Räbukopa veokite tootja KIROW ARDELT GmbH soovitab oma hiljuti uuendatud määrdeainesoovituses kasutada ADDINOL Addilith EP 2 SL määret Slag Taurus P ja U räbuveokite kopa kande- ja kallutusmehhanismi määrimiseks. Samas soovituses on välja toodud ka ADDINOL HVLP 46 hüdroõli.

ADDINOL Addilith EP 2 SL on saadaval 5 kg ja 50 kg pakendites.