Eksperdina tippu

Georg Wildegger, ADDINOL Lube Oil GmbH tegevjuht

Maailmaturu liidriks peavad end paljud. Aga kust maalt on ettevõte tegelikult maailmaturu liider ja milliste kriteeriumidega nad teistest eristuvad? Professor doktor Christoph Müller ettevõtluskoolist HBM Unternehmerschule, mis kuulub Executive School of Management, Technology & Law haruna St. Galleni Ülikooli (Šveits) alla, uuris seda teemat süvitsi ning töötas välja objektiivse ja läbipaistva protsessi tegelike maailmaturu liidrite väljaselgitamiseks saksa keelt kõnelevates riikides (www.weltmarktfuehrerindex.de). Alates 2018. aasta detsembrist kuulub ka ADDINOL Lube Oil GmbH Saksa maailmaturu tšempionite nimekirja.  

Georg Wildegger

Peale suure ekspordi osakaalu võlgneme selle tunnustuse ADDINOLi kõrge jõudlusega määrdeainete liidripositsioonile kõrgtemperatuuriliste ketiõlide ja biogaasimootoriõlide valdkonnas. Kummaski valdkonnas on ADDINOL saavutanud tänu heale meeskonnatööle juhtiva turupositsiooni ja muutunud lahenduste pakkujaks määrimistehnilistele väljakutsetele. Me pole enam pelgalt määrdeainete tarnija. Koostöös klientidega, masinatootjatega ja teadusasutustega arendatakse ADDINOLis tooteid, mis on kohandatud klientide spetsiifilistele vajadustele. 

Oleme viimastel aastatel aktiivselt tegelenud tootesarjade, nagu nt populaarsete gaasimootoriõlide turule toomise ja edasiarendamisega, et saaksime oma klientidele pakkuda terviklikku määrdeainete komplekti ühes konkreetses tegevusvaldkonnas. Täiendavaks näiteks on 2017. aastal esitletud tootesari ADDINOL FoodProof. See tootesari hõlmab määrdeaineid, mis täidavad toiduainete ja jookide tootmisel ja pakendamisel kehtivaid eriti kõrgeid tehnilisi nõudeid. Transmissiooni- ja ketiõlid, hüdrosüsteemide töövedelikud, kompressoriõlid ning määrded ja aerosoolid, mis kaitsevad optimaalselt tootmisliini kõiki määrimiskohti ning vastavad kõrgetele toiduohutusnõuetele.

ADDINOL suudab ka tulevikus hoida oma tugevat turupositsiooni. Me keskendume oma tugevustele. Omades üle 80 aasta kogemusi määrdeainete arendamises, on meil kavas jätkata spetsialiseerumist ja pakkuda ADDINOLi klientidele määrdeaineid, mis on kohandatud spetsiaalse rakendusala äärmuslikele või eriomastele ekspluatatsioonitingimustele. Tooteid, mis muudavad innovaatiliste tehniliste lahenduste kasutuse üleüldse võimalikuks. Uudseid lahendusi, mis on kohandatud agregaatide ja masinate tehniliste muudatustega, tagades seadmete tõrgeteta töö.