ADDINOL kuulub Eesti liidrite hulka

ADDINOLil on oma kindel koht liidrite hulgas mitte ainult saksa keelt kõnelevates riikides, vaid ka Eestis. Creditinfo Eesti põhjal kuulub ADDINOL Lube Oil OÜ Eesti liidrite hulka, kuna  2014. – 2018. aasta majandusandmete põhjal on ettevõte hoidnud järjepidevalt kõrget A-grupi krediidireitingut, mis on tõeliselt eduka ettevõtte aumärk.

“Tegelikult võime öelda, et oleme kõrge A reitinguga juba alates aastast 2009, seega siis 10 aastat. Nendest 10 aastat kaks korda on reiting olnud AAA (suurepärane), üks kord A (hea) ja ülejäänud seitse aastat on olnud AA (väga hea). Ka lõppenud  majandusaasta reiting oli AAA,” tunnistab ettevõtte ärijuht Tiina Suija.  Tema sõnul on kõrge reiting tõestus töötajatele, klientidele ja koostööpartneritele, et tegemist on tugevalt majandatud ettevõttega.

Creditinfo Eesti sõnul on stabiilselt kõrge krediidireiting märk sellest, et ADDINOL Lube Oil OÜ on tugev ja usaldusväärne ettevõte, kellel on hea majanduslik seisukord, tublid finantstulemused ja korrektne maksekäitumine. See on tõestus panusest Eesti majanduse arengusse ning ausasse ärikultuuri.

Järjepidevalt kõrge reitinguga ettevõtteid on Eestis 4,3%.