ADDINOLi krediidireiting endiselt väga hea

ADDINOL Lube Oil OÜ on Ida-Euroopa turgudel tegutsenud tänaseks edukalt juba üle veerandsaja aasta. Selle taga on järjepidev töö klientide vajaduste ja probleemide lahendamisel ning läbi kvaliteetsete ning innovaatiliste toodete müügi lisandväärtuse loomine kliendi majandustegevusele.

ADDINOLi krediidireiting on jätkuvalt kõrgel tasemel. Creditinfo hindas ADDINOLi 2018 krediidireitingu väga heale (AA) tasemel.

“Korrektne ja täpne asjaajamine on meie firma kultuuri osa olnud aegade algusest peale. Oleme alati keskendunud parima kvaliteedi saavutamisele, nagu  meie tooted, klientidega koostöö, neile heade tehniliste lahenduste pakkumine, kompetentsed tööle pühendunud spetsialistid, süvenemine töösse, paindlik logistika, austav suhtumine konkurentidesse. Tänu meie püüdlustele ja pingutustele on meil palju pikaajalisi kliente, samuti on meie meeskond väga püsiv. Inimesed töötavad  firmas 10, 15, 20, 25 aastat, mis on tänapäeval juba üsna haruldane nähtus.  Meie edu pant on suurepärased inimesed, kes teevad oma tööd kire ja naudinguga, “ räägib ADDINOL Lube Oil OÜ ärijuhi Tiina Suija.

Eduka Eesti Ettevõtte tunnistus väljastatakse vaid valitud Eesti ettevõtetele. Väga hea krediidihinnanguga tunnistusele kvalifitseerus 2018. aastal vaid 6,8% Eesti ettevõtetest ning suurepärase, ehk krediidireiting AAA pälvis 0.6% Eesti ettevõtetest.