Harri Kullas liitus PMC Addinol Honda Racing tiimiga

 

 

PMC Addinol Honda Racing team annab teada, et sellel hooajal liitub meeskonnaga Eesti üks paremaid krossisõitjaid Harri Kullas, kes alustab enda 2019 hooaega Hondaga sõites.

“Harri on täielik proff ja see teeb koostöö lihtsaks. Näen , et mees mõtleb enda sammud läbi, planeerib ise oma aega, on ennast aastate jooksul tundma õppinud ja teab mida tahab. Positiivne ja põnev on ka see, et Harri sõidab põhikohaga Inglismaal ning testib uut Honda CRF450R´i seal baseeruva tiimiga. Selline info vahetamine on kasuks nii meile, Harrile kui ka sealsele tiimile, ’’ kommenteerib värskelt alanud koostööd tiimi manager Juss Laansoo.

 

Harri Kullase enda sõnul on koostöö Hondaga alanud väga ladusalt ja ootused on kõigil positiivsed.

‘Eestis ikka katsun sõita võimalikult mitu krossi nii Eesti meistrivõistlusi kui ka muid sõite kui olen vaba ja Eestis. Oleneb muidugi kalendist.’’ on Harri Kullas hakkamist täis.

 

Hetkel on kindel, et vähemalt kolmel-neljal Eesti meistrivõistluste etapil on meest rajal näha ja kodupublik saab kindlasti Harri sõite nautida. Lisaks on plaani võetud ka osaleda paaril võistlusel meie põhjanaabrite juures Soomes.

 

“Minu suur soov on populariseerida jätkuvalt motokrossi ja olla noortele eeskujuks.  Selge on see, et kodupubliku ees sõita on ikka midagi muud, kui väljaspool,” toob Harri välja põhjuse, miks ta soovib Eesti motokrossi panustada.

 

ADDINOL Eesti meeskond soovib ka omaltpoolt kogu tiimile edukat hooaega ja kutsub kõiki huvilisi motokrossi võistlusi raja kõrvale jälgima ja kaasa elama.