ADDINOL panustab Eesti SuperMotosse

SuperMoto on vaatemänguline motospordiala, kus võtavad omavahel mõõtu motokrossi ja ringrajataustaga sõitjad. SuperMotot sõidetakse rajal, mis ligi 70% protsendi ulatuses on asfaltkattega ning 30% offroad ja sisaldab motokrossi elemente.

SuperMoto_8SuperMoto1

SuperMoto2ADDINOL Eesti toetab sel hooajal Eesti SuperMoto meistrivõistluste sarja, pannes välja auhinnaks kvaliteetseid mootoriõlisid. SuperMoto Eesti meistrivõistlustel sõidetakse sel hooajal 6 etappi 7. võistlusklassis, millest kiireim on S1.

SuperMoto3SuperMoto_4SuperMoto_5Eeloleval nädalavahetusel sõidetakse Aravete kardirajal Eesti SuperMoto meistrivõistluste eelviimased etapid, kus on kohal kõik Eesti ja lähinaabrite parimad sõitjad, kes meistritiitleid ja karikaid tänavu jahtimas. Nii on kiireimas S1 klassis rajal Eesti parimad Patrick ja Prants Pals, Soomes elav eestlane Eero Madisson, soomlased Sami Salstola, Sami Uutela jt., Venemaa kiireim sõitja Alexander Latyshev jpt.

SuperMoto_6SuperMoto_8SuperMotos võistlevad motokrossirattad, mis on läbi teinud mitmeid muudatusi, näiteks on sellel suuremad rattad, asfaldisõiduks sobivad rehvid, suuremad esipidurikettad, võimsam mootor, tugevdatud raam, lühema käiguga ja jäigem vedrustus jms.