ADDINOL maailma suurimal tööstusmessil Hannoveris

5000 väljapanijat, umbes 220 000 külastajat kõikjalt maailmast, 2500 ajakirjanikku ja 5,6 miljonit ärikontakti viiel päeval – Hannoveris toimub taas maailma tähtsaim tööstusmess.

Addinol Hannover23. kuni 27. aprillil 2018 koonduvad kõik tööstuse võtmetehnoloogiad ja tuumvaldkonnad, nagu tootearendus, tööstusautomaatika ja IT, tarnijad, tootmistehnoloogiad ja teenused, energiamajandus ja mobiilsustehnoloogiad, Hannoverisse. Seekordne partnerriik on Mehhiko.

Nagu eelnevatel aastatel, on ADDINOL ka sel aastal esindatud messil detsentraliseeritud energiavarustuse ühisboksis, tutvustades energiasektorile kogu oma kõrge jõudlusega toodete valikut. Erilist tähelepanu väärivad seejuures maagaasiga ja erigaasidega töötavatele mootoritele ettenähtud ADDINOLi innovaatilised gaasimootoriõlid koos tulevikule orienteeritud ADDINOL Eco Gas 4000 XD-ga. Peale selle on loomulikult fookuses meie Eco Geari sarja reduktoriõlid ning turbiiniõlid. Koos meie teenuste ja oskusteabega pakuvad need tooted märkimisväärseid eeliseid seadmete käitajatele ja teenindusettevõtetele.

Külastage ADDINOLi Hannoveri messil 23. kuni 27. aprillil 2018!