Õlitööstus liigub üha suurema kütusesäästu poole

ACEA 2016 klassifikatsioonis sisse viidud uus C5 klassi hõlmab heitgaasi järeltöötlussüsteemidega mootoritele ettenähtud õlisid. Selle kvaliteediklassi õlidele on iseloomulik erakordselt suur kütusesäästlikkus ja hea kokkusobivus tänapäevaste heitgaasi järeltöötlussüsteemidega.

Superior 020 C5ADDINOLI uus mootoriõli Superior 020 C5 on välja arendatud spetsiaalselt ACEA C5 õlisid nõudvatele mootoritele (bensiini- ja diiselmootoritele). Hoolikalt valitud manuste kombineerimisel täissünteetiliste baasõlidega on saavutatud selle toote olulised eelised nagu näiteks madal viskoossus, mis tagab hea voolavuse ning aitab märgatavalt vähendada CO2 heitmeid ja kütusekulu.

ACEA C5 klassi mootoriõlid on Mid SAPS mootoriõlid, mille HTHS viskoossus jääb vahemikku ≥ 2,6 kuni ≤ 2,9 mPa*s.