ADDINOL tutvustab biogaasimessil oma gaasimootoriõlisid ja ainulaadset analüüsiteenust

Tänavu 12. kuni 14. detsembrini toimub Nürnbergi messilinnakus Saksamaal esimene biogaasiteemaline Biogas Convention & Trade Fair. Väljapanijate seas on esindatud loomulikult ka ADDINOL, kuna energia tootmine koostootmisjaamades maagaasist ja erigaasidest on muutunud osana mitmekesisest energiaallikate kombinatsioonist aina olulisemaks.

Messil esitletakse ADDINOLI gaasimootoriõlisid ja tutvustatakse nende edukat kasutamist biogaasi, erigaasi ja maagaasiga töötavates mootorites. Samuti ka viimastest arengutest gaasimootorite õlituses ning gaasimootoriõlide kasutamisega kaasnevast analüüsiteenusest.

Olete kõik oodatud messile Biogas Convention 12. kuni 14. detsembril 2017 Nürnbergi messilinnakusse. ADDINOLi messiboks on B42.