Priit Rätsep testis Addinoli õli Itaalia põrgukuumuses

Lõppenud nädalavahetusel sõideti Ottobianos motokrossi maailmameistrivõistluste 11. etapp. Itaalia liivarajal oli üle 35 kraadises kuumuses võistlustules ka PMC Addinol Honda Racing esisõitja Priit Rätsep.

Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus Rätsepale Itaalias 17. koht ja ainult kahel MM-etapil osalenud noormees hoiab sarjas 23ndat kohta.

priit-rätsep-PMC Addinol Honda Racing

Foto: Rauno Kais

Meeskonna juht Juss Laansoo jäi oma esisõitja esitusega suurtes piirides rahule: “Priit tõi täna rasketes tingimustes punktid koju. Maksimum jäi etapilt küll võtmata, kuid esimese kurvi kukkumiste vastu ei saa meie spordis keegi. Honda koos Addinol õlidega toimis kuumades ja rasketes tingimuste laitmatult. Selle üle on hea meel, et tsikliga oleme konkurentsis. Meie mõistes maksimumi saavutamisest jäi natuke õnnest ja natuke sõidu viimasest kolmandikust puudu, kuid terves MM-sarjas mitte osaledes on antud tingimustes sportlaselt raske sõidu viimast kolmandikku nõuda samuti. Rada ja tingimused olid Itaalias rasked!”

Suured tänud tervele PMC Addinol Honda Racingu meeskonnale ja eriti mehaanikutele põhjaliku töö eest. Tiim tänab ka kõiki toetajaid sellele MM-projektile õla alla panemise eest!