Mitmekordne Eesti meister motokrossis liitus ADDINOLi tiimiga

ADDINOL Eesti müügitiim on käesoleval aastal tublisti kasvanud. Hiljuti liitus meie müügimeeskonnaga 6-kordne Eesti meister motokrossis Lauri Lehtla, kelle hallata on Põhja- ja Kesk-Eesti piirkonnad.
Lauri lehtla
Lauri hakkas motokrossiga tegelema kolme ja poole aastaselt. Tema karjäär motokrossisõitjana oli väga edukas. Lisaks sellele, et talle kuuluvad mitmed Balti ja Eesti meistritiitlid, on ta noorte arvestuses tulnud ka maailmameistriks.

Eduka ja tubli motokrossisõitja Lauri Lehtla ning ADDINOLi teed ristusid juba 1995. aastal, kui ADDINOList sai tema esimene toetaja. ADDINOLi õlisid kasutas Lauri oma krossitsiklites 20 aastat. Koostöö kestis kuni tema sportlasekarjääri lõpetamiseni 2014. aastal.
image1
ADDINOL Lube Oil OÜ ärijuht Tiina Suija tunneb Laurit kõik need aastad ja tema sõnul võib naljatades öelda, et Lauri on ADDINOLi õli peal üles kasvanud.

„Olen Lauri kasvamise ja sportlasekarjääriga kursis olnud üle 20 aasta. Lauril on väga tore ja ühtehoidev pere ning nad pingutasid kõvasti, et Lauri saaks motokrossiga tegeleda. Meie omalt poolt toetasime Laurit määrdeainetega. Ma poleks eales osanud arvata, et sellest väikesest spordipoisist 1995. aastal saab 2016. aastal meie kolleeg,“ sõnas ADDINOL Lube Oil ärijuht Tiina Suija. Lauri osales müügijuhi konkursil samadel alustel nagu teisedki kandidaadid. Läbida tuli nii vaimse võimekuse ja isiksuse testid kui ka vestlused psühholoogiga. „Lõpuks otsustasime tihedas konkurentsis siiski Lauri kasuks,“ ütles Suija.

ADDINOL Lube Oil OÜ meeskond soovib Laurile edukat müügijuhikarjääri põnevas määrdeainete valdkonnas, kus tehnikaga sina peal olemine on suureks eelduseks.