Eesti Maaülikooli tudengid harisid end määrdeainete alal

ADDINOL on alati hinnanud kõrgelt määrdeaine valdkonna edasiarendamist, parendamist ja klientide harimist. Selleks pakume olemasolevatele ja potentsiaalsetele klientidele erinevaid koolitusi, seminare ja professionaalset nõustamisteenust. Hiljuti lisandus siia juurde ka tudengite harimine.

ADDINOL Lube Oil OÜ kõrgelt hinnatud tehnikadirektor Anna Murašina pidas hiljuti põhjaliku loengu Eesti Maaülikooli Tootmistehnika osakonna magistriõppe tudengitele. Seminaril käsitleti kahte suurt ja olulist teemat – mootoriõlisid ja hüdroõlisid. Kuna selle valdkonna tudengite tulevaseks tööks on masinate ja mehhanismide projekteerimine, siis keskenduti erinevatele töömuredele ja -rõõmudele nende tulevases ametis.
IMG_5983
Anna Murašina sõnul peavad nad oskama korraldada masinate tootmist, kasutamist ja hooldamist ning kuna määrdeaine on seadmete oluline konstruktsioonielement, tuleb neil ka määrdeainete osas teha õigeid valikuid ja teada olulisi aspekte, millele tähelepanu pöörata.
IMG_5984
Esimene akadeemiline seminar läks väga edukalt ja tagasiside oli äärmiselt positiivne, mis väljendus peamiselt tudengite esitatud rohketes ja asjalikes küsimustes määrdeainete kohta.
Seminar toimus ADDINOLi Ida-Euroopa keskuses Tartus, kus on koolitusruum kuni 60 inimesele.