Addinol esitles end Hannover Messe 2016 raames

Esimest korda tutvustas ADDINOL oma kõrgekvaliteedilisi määrdeaineid maailma suurimal tööstus- ja tehnoloogiamessil Hannover Messe 2016, mis toimus 25.–29. aprillil Saksamaal, Hannoveris, kus osales üle 5000 eksponaati väga erinevatest tööstusvaldkondadest üle kogu maailma.
Hannover_1
Mess oli valdkondade põhjal jaotatud viieks erialamessiks. Energiamajandust, energiatehnikat ja taastuvaid energiaid ühendava ENERGY erialamessi raames oli ADDINOL esindatud detsentraliseeritud energiavarustuse ühisboksis ning tutvustas määrdeaineid, mis aitavad säästa ressursse ja vähendada tegevuskulusid.
Hannover_2
Koostootmisjaamade ja tuuleparkide käitajad kuulsid ADDINOLi boksis, kuidas kasutada ära kogu õli potentsiaal ja tagada seadmete maksimaalse töökindluse säilimine.
Hannover_4
ADDINOLi rakendustehnikud andsid ülevaate õlianalüüside teenusest ning näitasid, kui lihtsalt saab õli ja mootori seisundil silma peal hoida ja optimeerida sel moel õlivahetusvälpasid.