ADDINOL HONDA RACING tiimi esisõitja Aleksei Vinogradov võidutses Narvas

Aprillikuu viimasel päeval sõideti Narvas Jaffa noorte motokrossi karikavõistluste raames ka ühe suurema klassi ehk siis Open sõit kohalikele karikatele, kus esines hästi ka kodurajal võistelnud Addinol Honda Racing sõitja Aleksei Vinogradov.
Aleksei Vinogradov Foto autor: Rauno Kais

Vinogradovi hea päev algas juba kvalifikatsioonis, kus ta sõitis välja kiireima aja. Sama edukalt kulgesid ka ta mõlemad võistlussõidud, mis ta kindlalt võitis ning kokkuvõttes esikoha saavutas.

Aleksei Vinogradov: “Täna oli mõnus päev, kuna sain kodurajal kodupubliku ees võistelda. Hooaja algus on olnud natukene konarlik, seega tänane sõit noorte karikasarja vaheklassis oli hea vahepala. Loodan, et pingevaba võistlus aitab mind rütmi tagasi ning võtan selle edasistele võistlustele kaasa. Tänane oli igal juhul väga lahe ja ma tänan kõiki Addinol Honda Racingu toetajaid, kohale tulnud osavõtjaid ja pealtvaatajaid, kes minu kodukrossi toetama tulid! Ettevalmistus ja töö jätkub, et saada paremaks ja kiiremaks võidusõitjaks.”